Yeşilyurt İlkokulu

Belgegeçer : (0332) 6587339
WEB https://kuluyesilyurtilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt Mahallesi No 21 KULU / KONYA
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili,dürüst, değerlerine bağlı nitelikli bireylerin yetiştirildiği bir kurum olmak vizyonumuzdur.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, çağdaş, düşünen ve sorgulayan, sorumluluk alabilen, teknolojiyi gerektiği gibi kullanabilen, bilimsel düşünme , çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış,SBS ve diğer sınavlarda başarılı olan bireyler yetiştiren bir kurum olarak halkla bütünleşmiş,yol gösterici,güvenilir, araştırmacı, kendini yenileyen bir kurum olmak misyonumuzdur.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 14.10
Isınma : KALORİFER(MERKEZİ ISITMA)
Servis : ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
Ulaşım : İLÇEYE GÜNDE 1 DEFA SABAH GİDEN VE ÖĞLEN DÖNEN KÖY SERVİSİ MEVCUTTUR. ÖĞRETMENLERİMİZDEN BAZILARI KÖY LOJMANLARINDA İKAMET ETMEKTE VE BAZI ÖĞRETMENLERİMİZ İSE ÖĞRETMEN SERVİSİYLE GELİŞ-GİDİŞ YAPMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖY (KIRSAL), KÖYÜMÜZDE SAĞLIK OCAĞI MEVCUT OLUP 2020 YILINDA YENİ SAĞLIK PERSONELİ EBE ATANMIŞTIR.KÖYÜMÜZDE MARKET VE LOKANTA MEVCUTTUR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL´E 180 KM, İLÇE´YE 33,5 KM MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ÇOCUK OYUNLARI VE FUTBOL TURNUVALARI